Anunt Important! Costul fiecarei interventii este personalizat in functie de complexitatea lucrarii. Preturile comunicate in website au rol orientativ . Va multumim pentru intelegere !

Igienizare Aer Conditionat Bucuresti

Igienizare Aer Conditionat Bucuresti

Igienizare Aer Conditionat Bucuresti

Aparatele de aer condiţionat au rolul de a menţine aerul dintr-o incintă (socială, culturală, tehnologică) la parametrii doriţi de temperatură şi de umiditate. Scopul acestor aparate o constituie în cele mai multe cazuri climatizarea de confort, dar şi crearea unor condiţii climatice speciale pentru anumite procese tehnologice, industriale.

♦ Aveti nevoie de Igienizare Aer Conditionat Bucuresti? Apelati cu incredere la noi.

În principal, un aparat de aer condiţionat conţine o instalaţie frigorifică compusă dintr-un compresor şi două aparate schimbătoare de căldură numite vaporizator şi condensator construite din ţevi cu aripioare exterioare.

• Principiul – Igienizare Aer Conditionat Bucuresti:

* Instalaţia de aer condiţionat absoarbe căldura din cameră şi o direcţionează şi evacuează în exterior, astfel că temperatura mediului din interior se reduce iar capacitatea de răcire va creşte sau se va reduce în funcţie de temperatura mediului exterior.

• Funcţia anti-îngheţ – Igienizare Aer Conditionat Bucuresti:

* Dacă unitatea funcţionează în modul RĂCIRE şi la temperatură joasă, se va forma gheaţă pe schimbătorul de căldură; atunci când temperatura schimbătorului de căldură scade sub 0, microcomputerul unităţii interioare va opri funcţionarea compresorului şi va proteja unitatea.

• Principiul – Igienizare Aer Conditionat Bucuresti:

* Instalaţia de aer condiţionat absoarbe căldura din exterior şi o direcţionează în interior, crescând astfel temperatura camerei. Aceste este principiul de încălzire al pompei termice; capacitatea de încălzire a acesteia se va reduce prin reducerea temperaturii exterioare.

* Dacă temperatura exterioară devine foarte joasă, vă rugăm să exploataţi cu celelalte echipamente de încălzire.

• Dezgheţare – Igienizare Aer Conditionat Bucuresti:

* Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire; în acest moment se va activa funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 8-10 min.

* În cursul dezgheţării automate, motoarele ventilatorului unităţii interioare şi a celei exterioare se vor opri.

* În cazul dezgheţării, indicatorul interior se aprinde intermitent iar unitatea exterioară poate emite abur. Acest lucru est cauzat de dezgheţare, nu este o defecţiune. * După finalizarea dezgheţării, încălzirea se va relua automat.

Igienizare Aer Conditionat Bucuresti

Scroll to Top